Βασιλικός Πολτός 10gr

Βασιλικός Πολτός 10gr
Κωδικός Προϊόντος: Βασιλικός Πολτός
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Τιμή: 25,00€
Ποσότητα:     - Ή -   Επιθυμητό
Σύγκριση

Ο βασιλικός πολτός που παράγουμε συλλέγεται με βάση τις αρχές της μεθόδου «ορφανού μελισσιού», δηλαδή εισάγουμε σε ορφανά μελίσσια τεχνητά κελιά με προνύμφες (εμβολιασμός) και οι εργάτριες μέλισσες αντιλαμβανόμενες την απώλεια της βασίλισσας προσπαθούν να θρέψουν καινούριες υποψήφιες βασίλισσες. Με αυτόν τον τρόπο οι μέλισσες γεμίζουν τα κελιά με βασιλικό πολτό και μετά από 72 ώρες αφού απομακρύνουμε τις προνύμφες μέσα από τα κελιά, συλλέγουμε το πολύτιμο αυτό αγαθό. Η συλλογή γίνεται με αντλία αναρρόφησης καθώς απαγορεύεται αυστηρά οποιαδήποτε επαφή του βασιλικού πολτού με μεταλλικά σκεύη καθώς επιφέρει οξείδωση και εξουδετερώνονται οι ευεργετικές του δράσεις.

Κατά τη συγκομιδή προσέχουμε να μένει ο βασιλικός πολτός εκτεθειμένος στον αέρα ή το φως όσο το δυνατό λιγότερο για να μην χάνει τις πολύτιμες  και μοναδικές για την ανθρώπινη υγεία ιδιότητες του.  Στη συνέχεια αποθηκεύεται στην κατάψυξη στην οποία μπορεί να μείνει αναλλοίωτος για περίπου 15 μήνες ενώ όταν πρόκειται να καταναλωθεί άμεσα συντηρείται στο ψυγείο όπου μπορεί να παραμείνει για 6-8 μήνες.

Η κατανάλωση του (από ενήλικα άτομα) μπορεί να γίνεται καθημερινά από μισό περίπου γραμμάριο και για 20 συνεχείς ημέρες. Καλό είναι να μεσολαβεί παύση 10 ημερών και μετά να συνεχίζεται η κατανάλωση. Καλύτερη ώρα είναι το πρωί μόλις ξυπνάμε να αφήνουμε λίγο βασιλικό πολτό κάτω από την γλώσσα μας και να μην φάμε κάτι μέχρι να απορροφηθεί πλήρως από τον οργανισμό μας (περίπου 10 λεπτά).

Γράψτε μια κριτική

Το Όνομά σας:


Η Κριτική σας: Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!

Βαθμολογία: Κακή           Καλή

Εισάγετε τον κωδικό στο παρακάτω πλαίσιο:Powered By OpenCart
Μελισσοκομία Σκόδρας © 2018.